Marias Skafferi

En liten del av Björröds Ägg är Marias Skafferi, en varubil där man kan köpa dagsfärska ägg och andra lokala livsmedels produkter direkt från bilen. Varannan lördag kör skafferibilen en slinga där den stannar på samma tid och plats varje gång. För närvarande kör jag bara en slinga i Säve/Björlanda. Kontakta mig för aktuellt körschema.

Min affärside är ett erbjuda mina kunder färska, goda, småskaligt producerade produkter av hög kvalitet direkt till din gata i ditt bostadsområde. Mina produkter kan vara närproducerade, regionala, ekologiska eller rättvisemärkta (Fair Trade)

När du köper närproducerade produkter gör Du ett bra miljöval! Att köpa en produkt som både producerats och konsumerats inom närområdet är ett bra miljöval. Att köpa en ekologisk produkt gynnar miljön. Växtgifter och handelsgödsel har då inte använts vid odlingen. Stor hänsyn till djurens normala beteende och välbefinnande har tagits.

När du köper en Fair Trade produkt gör du en stor medmänsklig handling. En handling som gynnar en människa som bor och verkar i en fattig del av världen. Fair-Trade innebär bl.a. att lantarbetaren garanteras arbeta under mänskliga förhållanden. Barnarbeten får ej heller förekomma. Se vidare via länken till Fair-Trade.

Skulle du som vill handla av mig inte vara hemma just den tiden jag kommer, går det bra att kontakta mig för beställning via telefon eller mail, så levererar jag dina varor till dörren.